Kalp Ve Gül Motifli Sehpa Örtü Dantelleri

Çevresi Kalplerle Örülü Sehpa Örtü modeli
Ortasında Gül Motifli Dantel Sehpa Örtü Modeli

Üç boyutlu Kalp Motifli Dantel Modeli
   Şık ve örülmeye değer dantel modellerimizle yayınlarımıza devam ediyoruz.Bir çok farklı model arasında sçilmiş bu modellerimiz ilk etepta şıklığı ile duruşlarındaki asaletle ön plana çıkıyor evinizin güzel masa ve sehpalarına süsleyecek ve evimize farklı bir hava katacak bu dantellerimizinyapımlarıda duruşları gibi şık dene bilecek zorluktalar.Modellerimizden al kısımda bulunan örneğimizin yapılışı diğerlerine nazaran farklılık göstermektedir bilindiği üzere bu tarz modellere üç boyutlu danteller denilmekte ve örgü stilleride farklı olmaktadır bu modelimizi dantel işine yeni başalyan arkadaşların örnesi biraz zaman alabilir ve buda sizlerin dantel işine ilk günden tavır aldırabilir bu nedenle dantel işine yeni başlayan arkadaşların ilk etepta üst kısımdakı modellerimizi örmesini tavsiye ederiz.Üst taraftaki modellerimize biraz değinecek olursak gül motifli sahpa örtü dantelimiz diğer güllere nazaran daha çekici ve şık durmaktadır hemen hemen herkesin evinde ufaktan tefekten gül motifli ve kalp motifli birer dantel bulmamız mümkün fakat şu anda yayınladığımız modeller gördüğüm farklı ve şık modellerden birer tanesi birçok masa veya sehpa örtüsü modeli vardır ama önenmli olan düşündüğümüz tasarımı bulabilmektir işte bu modellerimizde tam bu tarz modellerdendir.iyi günlerde kullanmanız dileğiyle kolay gelsin iyi akşamlar

2013 Yılının Yaz Modası El İşi Örgü Bolero Modelleri

Çok Şık Ve Hafif Yazlık Bolero Modeli
Şiş İle Örülen Pembe Yazlık Bolero Modeli

Basit bolero modeli
Kolay Örülen2013 yılı moda bolero modeli

Saç örgülü yazlık bolero modeli
  Yazlık bolero modellerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz kadınların yaz kıyafetlerinin üzerine genel olarak kullandığı ufak aksesuarlardan giyisilerden olan bolerolar birçik kıyafetimizin üzerinde olmaz sa olmazlardandır.genellikle dekolteli elbiselerde günlük kullanımlar için bolerolar vaz geçilmez birer yardımcı giysi konumundadır bu nedenle bu aralar yazlık bolero modellerimizi sizlerle paylaşıyoruz beş farklı modelimizinde örme işlemi kolay ve kısa zamanda yapılıp kullanılabilecek bolerolardır.
   Bolerolarımızdan üç tanesi tığ ile örülerek yapılmıştır diğer iki taneside şiş ile örülerek yapılmaktadır.Tığ ile örülen bolero modellerimiz daha kullanışlı ve yapılışı daha basittir bu nedenle sizlere ilk tavsiyemiz tığ ile örülen bolero modellerimizdir.bunların yanında şiş ile örülen modellerimiz daha çok usta takipçilerimizin yapabileceği birer modeldir ve bu modellerimizin kullanım ömrü daha uzundur.özellikle özel günlerde  ki kıyaftlerinizin üzerine giyebileceğiniz alt taraftaki bolero modelimiz gayet şık ve gösterişli durmaktadır.Bu modellerimizin yanı sıra kategoriler kısmından farklı ve değişik modellere de ulaşabilirsiniz yormlarınızı yazmanız dileğiyle kolay gelsin.

Yuvarlak Ve Kare Motifli Sehpa Örtüsü Dantel Modelleri

Pizza Motifli Sehpa Örtü Modeli
Uçurtma Motifli Masa Örtü Modeli

Topuz Çiçeği Motifli Dantel Modeli
Ahenk Motifli Dantel Örneği

Lale Motifli Dantel Modeli
Merhabalar sevgili takipçiler.... Bugün szilere çok nadir karşılaşabileceğiniz modellerle karşınızdayız.... Evlerimizin olmaz sa olmazlarından olan dantel örnekleri sunmaya devam ediyoruz.... bu günkü modellerimize Uçurtma modeliyle başlıyoruz... Bu model uçurtmaya benzer motifiyle hemen dikkatleri üzerine toplamayı rahatça başaran bir modelimiz bu model arttırma tekniği ve azaltma tekniğiyle yapılabilitesi kolay olan bir modelimizdir.. Yapılışı rahat fakat dikkat çeken bir model..... Bu model ahşap zeminli materyaller üzerinde daha fazla dikkat çeken bir hal almakta... İkinci modelimiz ise şekil ve görünüm itibariyle yuvarlak yapılı tepsi ve sunum matreyallei üzerinde şık duracak bir model... İsminden de anlaşılabileceği gibi pizza ya benzer şekliyle ve kolay işlenişiyle hemen sizler tarafından olumlu yaklaşılacak bir modelimiz.... Üçüncü modelimiz ise kabartmalı olan bir teknikle karşınızda....  Papatya modelin içerisinde ahenkli bir şekil görünmekte... Dalgalı yapısı itibariyle siz değerli takipçilerin ve farklı modeller arayan misafirlerimizin hemen dikkatini cekecek bir yapıya sahip...Zincir cekilerek ve gereken alanların iç kısımları kolayca dolabilecek bir yapıya sahip...Dördüncü model ise Yapımı zor görünsede kolayca siz değerli takipçilerin rahatca üstesinden gelebilecekleri basitlikte sayılabilir bir modeldir. Bu modelin taç yapraklarının ince kısımlarından dolayı çok çabuk şekilde dikkat ceken bir model olacaktır...Yine bu modelde zincir cekiminin ardından gereken kısımlar doldurularak kabartma hissi yaratacak bir yapıya sahip.... Bu günkü son modelimiz ise tercihini marjinallikten ziyade sadelikten kullananlara yönelik bir model.. Bu model kare yapıya sahip... İstenilirse zincir sayıları farklılaştırılarak uzun ensiz bir yapıya rahatç da dönüştürülebilir..... Bu arada siz değerli Takipçilerimie almış olduğumuz tebrik hakkında bilgi vermek istiyoruz... Geçtiğimiz günlerde sitemizle  benzer doğrultuda işler yapan sitelerle yapılan araştırma sonucunda sitemizin tebrik aldığını ve üst sıralarda değer bulduğunu belirten bir tebrik biliglendirilmesi aldık bunu siz değerli trakipçilerimize armağan ediyoruz... SİZLERLE OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ.... DAHA NİCE GÜZEL TEBRİKLERE ...... 

2013 Yılına Özgü Sehpa Danteli Ve Gümüşlük Dantel Modelleri

Menekşe Motifli Sehpa Örtü Modeli
Yıldız Motifli Zarif Gümüşlük Danteli
Gümüşlük Dantel Modeli
Papatya Motifli Gümüşlük Dantel Modeli

Sehpa Örtüsü Dantel Örneği
  Gümüşlük dantel mdellerimizden bir kaçını szilerle paylaşmak istedik.yıllar geçtikce farklı tasarımlar ve evlerin dekorasyonunda yapılan değişikliklşer bizlerin dantel modellerinde de değişikliğe neden oluyor.yıllar önce bu tarz modellerimiz vitrinlerimizi süslerken şimdi bu vitrinlerin yerini gümüşlükler ve farklı mobilya tasarımları aldı.
  Zaman İnsanları değiştirdiği gibi bizlerinde yaşam tarzlarını vestandrtlarını da değiştiriyor insanların bundan 20 yıl önce kullandığı giyisileri şimdi kullanmaları bizler için biraz garip olsada şimdi herhangi bir tanıdığımızın evine gittiğimizde orada vitrin veya benzer bir mobilya gördüğümüzde garipseyebiliyoruz.Fakat son dönemlerde modayı ve moda adına yapılan tasarımları incelediğimizde görüyoruz ki eski moda usulu daha çok tutmaya başlamıştır bu eski moda olayını ilk olarak elbiselerde yani giyim olayında göüyoruz bu modada eskiye dönüş diye nitelendirdiğimiz kurgu yavaş yavaş artık ev aksesuarlarına ev mobilyalarına tabi haliyle artık dantel modellerimize kadar yasıyarak geliyor tabiki bunun yanında bu tarz moda işlerinin zevk tarafıda baskın olarak bizlerin fikirlerinde değişikşiğe neden olabiliyor eğer bir kadın danteli seviyor ve evinde görmek istiyor ise bu kişiye siz kesinlikle dantel modelin, kaldırtaamazsınız.

Menekşe Va Yıldız Motifli İğne Oyası Örnekleri

İğne Oyası Yazma Kenarı
Menekşe Çiçeği Motifli Yazma Kenarı

Yıldız Motifli İĞne Oyası Yazma Kenarı
      Merhaba sevgili arkadaşlar iğne oyası yazma kenarlarımızı yayınlamaya devam ediyoruz.Bu yılın en gözde baş örtüleri arasında olan yazma kenarları tabi ki iğne oyaları ister günlük kullanım olsun ister özel günlerde her türlü kullanıma uydurabileceğiniz bu yazma kenarı örneklerimizin yapımıda bir hayli kolay genel olarak iğne oyaları zor örgü modelleri olarak tanımlansada şu anda yayınladığımız iğne oyası modelleri zorluk açısından sizleri çok fazla yormayacaktır yazma kenarı örgü işine yeni başlayan arkadaşların kolaylıkla yapabileceği modelerdir.
   Yazma kenarlarının bir çoğunu kendi imalatımız ve arkadaşlarımızın arşivlerinden aldığımız için bu tarz yazma kenarı örneklerini başka hiçbir yerde bulamayacaksınız bu nedenle yapımı konusunda zorlandığınız herhangi bir durumda bu yazma kenarlarının yapımlarını da sizlerle paylaşabnileceğimizi şimdiden söylemek isterim.
   Sitemizde bulunan tüm yayınlar sizlerin hizmetinde ve yapılabilirliği açısından her türlü takipçilerimize hitap edecek seviyededir.Sevgili takipçilerimiz Beğenilerinizi yorumlarınınzla bizlere bildiriniz teşekkürler

Kuş Ve Balık Motifli Banyo Lif Modelleri

Kuğu Motifli Lif Modelleri
Civciv Motifli Lif Modelleri

Balık Motifli Lif Modelleri
Ulaşılmayacak Sırt Bölgelerinini İçin Lif Örneği

Tavuk Motifli Lif Modelleri
  Hayvanlı lif modellerimizi yayınlamaya devam ediyoruz işte sizlere yep yeni modeller lif arşivinize hemen yenilerini katın sizlerin site arşivimizde bulamadığı lif modelleri olursa yorumlarınızla istemeniz bizlewr için yeterlidir şu ana kadar yaynlanan örgü modelleri içerisinde en fazla farklı ve değişik modele sahip olan lif modelleri site takipçilerimiz tarafından övgüye layık görülmüş buradan kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz.
 Yayınlamakta olduğumuz lif modellerinin hepsi yıldız örgü stili ile yapılmaktadır ve yapımı gayet basittir.Aklımıza gelen hayvan motiflerinden hemen hepsinini tasarımını yaparak sizlerle paylaşmak istedik ve yavaş yavaşta paylaşıyoruz lif modelleri konusunda öncü bir site olacağımızı sizlere temin ederiz bu teminatmızın kanıtıda şu ana kadar yayınlamış oduğumuz modellerimizdir.modellerimizin yuapımına gelecek olursak şu anda yayınlamış olduğumuz tüm modeller yıldız örgü stili ile yıldız sayılarını sayarak yapılmaktadır her renkte iplik kullanılmıştır ve bu rengarenk ipliklerden oluşan bu güzelim tatlı banyo lif modelleri sizlerin arşivinde yerini almayı beklemektedir.

2012-2013 Yılı Yaz Sezonu Moda İğne Oyası Modelleri

Yıldız Çiçek Motifli İğne Oyası Örneği
Üzüm Salkımı Motifli İğne Oyası Örneği

Dut Salkımı Motifli İğne Oyası Modelleri
Menekşe Çiçeği Motifli İğne Oyası Örneği












    Bu yılın iğne oyası örnekleri ile karşınızdayız yazma kenarı örneklerimizin arasına yenilerini ekleyerek sizlerin tercih yapma konusunda ki sıkıntılarınızı biraz daha düşürmek istedik Sitemiz arşivinde bulunan birçok ;yazma kenarı modelinin sizlerin isteklerine karşılık verdiğini biliyoruz fakat bu modellerimizin yanına yenilerini ekleyerek daha fazla seceneği sunuyoruz buda sitemizin takipçilerine birer hediyesidir olmaktadır...
   Çevremizde bulunan kişilerde bir çok yazma kenarı bulabilmek ve bunlardan kendimizie bir kaç örnek yaparak kullanmak aslında hiçte zor olmasa gerek fakat çevremizde bulunan kişilerden model veya örnek alarak bu modellerden yapamanın bir kaç sıkıntısı olabilir bunlardan sadece bir tanesi aynı gün ve aynı ortamda sizlerin bu modelleri aynı anda kullanıyor olmanız mesela işete böyle bir duruma maruz kalmamak için sizlere tavsiyem tabikide internet oratamı internet oratmından alabileceğiniz yazma kenarı iğne oyaları baş örgü modelleri aynı anda farklı bir arkadaşınız tarafından kullanılması çok ama çok düşük bir olasılık şu yönden düşünecek olursak sizin kullandığınız bir modeli neden başkası da kullansın ki işte bu nedenle sizlere elimizden gekdiğince fazala model sunarak sizlerin seçenek sayısını artırmaya çalışıyoruz.
   Yazma kenarı sitillerinden olan iğne oyası modelleri son zamanların oldukça kullanılan ve bir o kadarda tutulan yani kendiliğinden modanın içine giren bir kaç tarzdan ve stilden biri oldukça şık ve narin durulu ile hemen kendini fark ettiren bu modellerimiz örgü işine yeni başlayanları biraz zorlayabilir.bu nedenle bu modellerimizi örmeye başlamadan önce sizlere tavsiyemiz iğne oyası işini biraz daha öğrenmeye çalışmanızdır.
  

Yazlık Kısa Kollu Ve Yarım Kollu Bolero Örnekleri

Yazlık Kısa Kollu Bolero Modeli
Yazlık Yarım Kol Bolero Örneği

Abiye Üstüne Şık Bolero Modeli
 Yazlık 2012-2013 yılı moda bolero modellerimizi sizlere sunmaya devam ediyoruz.bu aralar siz takipçilerimizden malum öniöüz yaz olduğu için yazlık örgü modelleri daha çok istek alıyor bu nedenlede sizler için ara ara yazalık kıyafetlerin örneklerini yayınlayarak sizlerin tercihlerinde ve beğenilerine daha çok yardımcı olmaya çalışıyoruz.Bolero modellerimizin yapımlarının zorluk seviyelerini kıyaslayacak olursak diğer yayınlarımıza oranla biraz daha ustalık işsteyen modellerdir bu nedenle bu modellerimizi örmeye beşlemeden önce eğer örgü konusunda acemi isniz biraz sizden daha iyi bir örgü ustasından biraz yardım almanızı tavsiye ederim.Yazın bazı modellerimizden genellikle bolero kullanmak artık moda olmuş ve dekolteli hemen hemen her modelde bolero kullanılmaktadır bu nedenle evinizde giysilerinizin arasında elbiselerinize uygun bir kaç bolero modelini,n şolması gerekiyor ve sizlerin bir giyisiti konbine yaparken bir bolero yüzünden bu konbinenein bozulması hiçte hoş olmayan bir durumdur.Giyinmek aslında tamamen bir sanattır ve bu sanatı iyi icra edemeyenler çevrelerinden hiçte iyi yorumlar almazlar Günümüzde çok fazla aşırıya kaçmadan ve sade giyinmek gösterişten olabildiğince kaçmak artık modanın onde gelen düşüncelerindendir ve gerçektende böyle olması gerekir.Çok fazlaa aşırıya kaçmak hem insanların birbirleri ile olan iletişiminde buzukluklara hemde aşırı bir şekilde beyin yorgunluğuna yol açtığı araştırmalarla saptanmış bir durumdur bu nedenle sizlere tavsiyemiz modayı iyi takip ederek giyinme konusunda çok fazala aşırıya kaçmamanızdır.

Ağaç Motifli Ve Kolay Lif Örneği

Rengarenk Lif Modeli
Lif ÖrneğiPıtırcık Lif Modeli























Ağaç Motifli Lif Modeli
Selam sevgili nişanlı ve evliliğe karar verip çeyiz hazırlığında olan arkadaşlarımız sizler için yine hiç bir yerde bulamayacağınız farklı ve değişik lif modellerimizi yayınlayarak yardımcı olmaya çalışıyoruz.Sitemizde bulunan yüzlerce farklı liflerimizin arasına yenilerini katmak her zaman bizleri mutlu ediyor.Lifler gelinlik kızların çeyizlerinde olmazsa olmazların başında gelir..... bu günde yine sizlere yararlı olacak modellerle karşınızdayız üst tarfta cok renkli yine sizlerin renk ve zevklerinize göre şekillendirebileceğiniz bir model olan papatya şeklindeki modelimizle karşınızdayız bu model kullanışlılık anlamında sizlerce en fazla talep gören ve tercih edilen modelimizdir.tığ yardımıyla kolay bir şekilde örülebilecek bir modeldir... sedece bu modellerde kullanılan ipin kalınlıgı ve tığ numarası biraz büyük olmalı elinizin sıklıgını istediğiiz oranda değiştirme şansına sahipsiniz... kare modelde ise daha sade kullanışlı bir model bulunmakta.. bu modele kendinize özgü tutamaç yapabilir şeklini kendinze has hale getirebilirisiniz.... sağ alt tarafta bulunan modelde daha yoğun bir işleme tekniği vardır... bu model genellikle bebeklerde kullanabileceğiniz daha yumuşak yapılı bir modeldir... bu modeller çift tarflı olarak kullanışlı modellerdendir.... en son olarak ilginç desenler arasında sayılabilecek yaratıcı bir modelle karşınızdayız.... bu modelde kendinize özgü şekiller yaratabilir renk seçimlerinizi beeğinizin yada arşivinizde bulunmasını istediğiniz modellel haline rahatca getirebilirisiniz.... bu modellerin en kullanışlı tarafı genellikle kalın ipli olmasından dolayı daha yumuşak ve soft bir yapıda olması münasebetiyle kullanım sırasında yumuşak bir yapısı olmaktadır... sizlerin desteğiyle her geçen gün yine yeni modellerle karşınızda olmaya gayret göstermekteyiz... sizlerin yanımızda olduğunuzu bilme bizleri her geçen gün daha da büyür hale getirdi... giderek daha profosyönel bir oluşum haline gelmekteyiz....bizlerden istek ve temennileriniz, sıkıntı ve isteklerinizi dile getirebilirisiniz... şimdiden kolay gelsin.....

Sehpa Ve Gümüşlük Dantel Modelleri

Dantel Sehpa Örtüsü
Dantel Sehpa Ve Gümüşlük Örtüsü Modeli

Güömüşlük Dantel Modeli
  Dantel modellerimize hız kesmeden devam ediyoruz  bugün farklı tarzlarda gümüşlük ve sehpa örtülerimizi sizlere sunacağız bu modellerimizin özellikle sizlerin istediği tarzlarda tasarlanmış olması ve özelliklede gümüşlüklerde kullanılıyor olması kullanımı açısından daha da avantajlı olmuştur.Modellerimizin yapımıda kullanımı kadar kolay ve rahat olmaktadır.yıkaması ütülemesi diğer dantel modelleri gibi dikkat isteyen ve özellikle yüksek sıcaklıklarda değilde düşük sıcaklıklarda hem ütüleme hemde yıkama yapıldığında uzun yıllar bozulmadan ilk günkü görüntüsü ile kullanım sağlkar tabiki de örgü işinde modellerimizin uzun yıllar kullanımı için örme işlemi sırasında ilmeklere ve zincirlerin yapısıda çok önemlidir bu iş ile uğraşan takipç,ilerimiz daha iyi bilirler ki eli sıkı örgü ustalarımızın ördüğü modellerin daha uzun yıllar kullanıldığını ve sarkma bollaşma yapamayacağını tahmin edebilirler bu nedenle örgü işlemi sırasında sıkı örgü stillerini uygulaya bilirisek örgümüzün hem görünümü hemde dayanıklılığının daha iyi olacağının garantisini verebilirimtabikide bazı takipçilerimizin bu tarz bir örgü stilirde fazladan iplik gideceğini düşünebilirler fakat vereceğiniz emeğe değmesini dayanmasını istiyor isek sıkı bir örgü tarzı benimsememiz gerekir.beğenmeniz dileğiyle kolay gelsin iyi akşamlar

2013 Yılı Yaz Sezonu Örgü Bolero Modelleri

2013 Yılı Moda Bolero Modelleri
Yazlık Bayan Bolero Modelleri

Yazlık Örgü Bolero Modeli
    İyi günler sevgili örgü sever okuyucularımız sizler için hazırladığımız yazlık bolerolarımızı yayınlayacağız malum önümüz yaz ve yazın serin günlerinde dekolteli elbiselerimizin üstüne kullanabileceğimiz boleroları bulmak ve elbisemize uygununu bulup kullanmak oldukça zor bu nedenle szilerden gelen istekler üzerine el işi örgü bolero modellerimizden bir kaçını sizlerle buluşturalım dedik.Evet sevgili örgü seven takipçilerimiz hemen hemen tüm bayanların başına gelen bir olaydan bahs etmek istiyorum şimdi genelde bayan arkadaşların muzdarip olduğu bir konu elbiseyi sever siniz üzerinize tam oturur tamda istediğiniz bir renkte elbisedir bunu çok almak istersiniz ama ufacık bir sorun ortaya çıkar nedir bu sorun tabikide elbisenize uygun birer konbine yapabileceğiniz yelek bolero veya şalınızı bulmak oldukça zor olur işte tam burada suratınız düşer ve üzülürsünüz bu elbisenini üzerine ne giyeceğim daiye çoğu kişinin aklına örgüden birşeyler yapmak gelmez ve emin olabiliririz ki çoğu kişi elbiseyi almaktan vaz geçer lve almaz oysa ki örgü işi yapılabilecek ve istediğimiz rengi istediğimiz gibi konbine yapabileceğimiz o kadar çok model örnek var ki bunu duyduğunuzda elbiseyi almayan arkadaşların üzüleceğine eminim.Evet sevgili arkadaşlar sitemizde gelecek günlerde farklı tarzlarda yazlık bolero modelleri yayınlayacağız ve sizlerin bu tarz dertlerine son vermeye çalışacağız ileriki günlerde 2013 yılının moda reklerinden oluşan örgü bolero ve şal modellerimiz yavaş yavaş sizlerle buluşacak bizi takip etmeye devam edin.Teşekkürler

Farklı Motiflerde Lif Modelleri

Altı Köşeli Yıldiz Lif Modeli
DenizYıldızlı Banyo Lif Modeli

Tırtıl Motifli Lif Örneği
Mektup Zarfı Motifli Lif Modeli
Lif Modelleri Kolay Örülebilen Lif Modelleri
Lif modellerimizi yayınlamaya verdiğimiz uzun bir aradan sonra yeniden sizlerin istekleri üzerine daha farklı ve sitemizde hiç olmayan örneklerimizi yayınlıyoruz        Bügün sizler için internet ortamında şöyle bir gezinti yaptım ve sitemizde bulunan ve bulunmayan tüm modellerimizi sizler için derleyip toparlamaya çalıştım tek arzumuz ve isteğimiz sizlerin sitemizden istediğiniz her modele ulaşabilmeniz ve bu modellerden istifade edebilmenizdir.Yayınladığımı modellerin bir çoğu yıldız örgü tekniğine göre yapılmakta ve yapımı gayet basit olmatadır sizlerin örgü işinde acemi veya usta olmanızı göz önünde bulundurarak bu modellerimizi tüm takipçilerimiz kolaylıkla örebilir.yayınladığımız modeller arasında yine de tığ değilde şiş ile yapılan bir iki lif modeli bulunmakta ve bu modellerin de yapımının gayet basit olduğunu belirtmek isterim.Piyasa değeri 10 ila 15 tl  olan bu liflerimizi inanaın ki 1 veya 3 liraya mal edebilir ve kullanabilirsiniz hele ki evlenecek çağdaki kızlarımız için bir iki değilde bir çok lif lazım olduğundan dolayı bunları dişarıdan temin etmek yerine alıp kolaylıkla örebilirler bu nedenle sitemizde lif modellerimze ağırlık veriyoruz ve sizlerin bu tarz model istekleride yerine gelmiş oluyoryapıp kullanacak tüm arkadaşlar akolay gelsin beğenmeniz dileğiyle iyi günler

Hayvan Motifli Bebek Patiği Örnekleri Ve Yapılışları

Fare Motifli Bebek Patiği Örneği
Yeni Doğmuş Bebek Patiği Örneği

Bebek Patiği Örnekleri
Tığ İle Yapılan Bebek Patiği Örneği

Gül Motifli Kız Bebek Patiği Örneği
  Selam sevgili e-dantel takipçilerimiz yayınlarımızı sizlerle buluşturmaya ve szilerin güzelim bebeklerine en güzelini vermeye ve sergilemeye çalışıyoruz.Bebeklerimize herzaman yapacak ufak tefek bir iki modelimizin ve bebek sahibi olcak takipçilerimizin istediği her türlü modelleri ve örnekleri bula bilmesi için elimizden gelen gayreti sarf etmeye çalışıyoruz Biliyoruz ki burada yayınladığımız modellerimiz isteklerinize ne kadar cevap veririse sizlerin memnuniyeti o kadar artacaktır bu nedenle sizlerin yorumları doğrultusunda daha fazla model yayınlıyoruz Her türlü el işi ve örgü modelini sitemizde bulabileceğiniz gibi farklı tarzlarda ve modellerde belkide hiç bir yerde bulunmayan örneklerede buradan rahatça ulaşabilirsiniz.Sitemizde bulunan binlerce model içerisinde kendi zevkinize ve ustalığınıza uygun her türlü modeli ve örneği bulup bunların yapımı konusunda da net bilgilere sahip olabilirsiniz örgü modelleri ve örgü stilleri konusunda yapacağınız her modelin koleksiyonunuza daha fazla değer katacağını unutmayınız.sitemizde genel anlamda örgü el işiş modeli yayınlamış olsakta dantel modellerimizde azımsanacak boyutta değildir genel anlamda 400 ila 500 arasında bir dantel modellerimiz vardır faka daha çok takipçilerimizin örgü modeli istekleri bizleri o yöne ister istemez kaydırmaktadır .Sözlerimi daha fazla uzatmadan sbu modellerimi sizlerle buluşturuyorum teşekkürler.