El İşi Örgü Bebek Pantolon Modelleri

Kolay Örgü Bebek Pantolon Modelleri
Kolay Örgü Bebek Pantolon Örgü Şeması
Örgü Bebek Pantolonun Yapılışı 

Pantolon Ön Kısım :Örgü şişine 25 ilmek atarak başlıyoruz.... 7 sıra pirinç örgü örüp üstüne 35 sıra düz örgü ile devam ediyoruz. Sonra gelecek sıralarda iç (ağ bölgesi için ) taraftan, şişimizin üstüne 34 ilmek olacak kadar 4 sırada 1 ilmek arttırarak örgümüze devam edelim. Son arttırma sırasına geldiğimizde örgüyü durduralım ve beklemeye alalım. Aynı biçimde 2. parçayı da örüyoruz ve beklemeye aldığımız parça ile birleştirerek 50 sıra düz örgü örüyoruz..Ve Bitince bu örgüleri şişten çıkarmıyoruz..(64 ilmek )  

Pantolonumuzun Arka Kısmı : Ön tarafı nasıl ördğysek arkayıda aynı şekilde başlayalım ve örelim Son sıraya geldiğimizde yuvarlak şişe geçirelim, ön parçayı da yuvarlak şişe geçirelim ve 6 sıra olacak şekilde 1 ters, 1 düz, lastik örelim. Sonraki sırada 2 ilmeği beraber alın, 1 şişe dolayıp , 2 ilmeği birlikte alalım... bu sırayı bu şekilde tamamlayalım . Bir sonra ki sırada 1 ters, 1 düz, 1 ters 1 düz 7 sıra lastik örelim.Ve Örgümüzü kapatalım Yani Keselim Ön ve arka parçayı bir birine uygun bir şekilde birleştirerek dikelim . Bel lastiğini yerleştirmek için uygun bir şekilde yuva oluşturalım lastik için , 2 santimetre yuva oluşturmamız yeterlidir...
Kullanılan Malzemeler: Zevkinize uygun renklerde El Örgü ipliği Ortalama 100 gram 3.5 numara kalınlığında misinalı şiş, 2 santimetre eninde lastik )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder